Rrëfim / Ja Si Ma Mori Virgjërinë ‘Plaku’ I Shoqes Së Ngushtë

Ishte viti 1988, atëherë ishte shumë e vështirë që të merrte vesh kush se kisha bërë seks që në atë moshë, jo si tani, që është diçka normale dhe nuk e kanë shumë problem. Qyteti ku kam kaluar vajzërinë është një qytet i vogël dhe njiheshim shumë me njëri tjetrin. Unë isha në klasë të 8 dhe kisha një shoqe shumë të ngushtë, shkonim shumë tek njëra-tjetra. Ishte shumë moshë delikate, tani e kuptoj. Kur shkoja tek shoqja, shpesh ishin edhe prindërit, po më tepër babi i saj, pasi mami i saj punonte mbasdite. Në prani të babit të saj unë bëja si e rritur, bile tani e kuptoj se ndonjëherë ngacmohesha edhe vetë, shkurt më pëlqente vetja. Babi i saj ishte…Shtypni posht rek lamen dhe ju hapet shkrimi i plot