Këto 5 Gjëra Ju Kënaqin Më Shumë Se Një Organ I Madh, Duhet Ti Dini (Video)

Ka njerëz të cilët e konsiderojnë madhësinë e p3n1s1t si diçka thelbësore për t’u kënaqur në shtrat, ndërsa të tjerë jo.Sidoqoftë, shkencëtarët nëpërmjet studimeve të shumta tregojnë se, kur marrëdhënia ka disa elementë të tjerë dhe natyrisht, kur partneri njeh teknikat e duhura, madhësia bëhet e papërfillshme.Por cilat janë 5 gjërat që janë më të rëndësishme se madhësia e organit për kënaqësinë s#ksuale?Shtypni posht rek lamendhe ju hapet shkrimi i plot