Histori Nate: Nusja E Shokut Tim Kishte Shije Mjalti

Unë që po ju shkruaj jam një burrë, ta them troç, në pikë të hallit.Ndoshta do të surprizoheni që po jua them kaq hapur dhe në fillim, por nuk e di si mund të shprehem ndryshe.Jam 50 vjeç dhe sigurisht që jam i martuar, se po të mos isha, do të përjetoja çdo gjë që do të më sillte jeta.Në fakt, nuk jam martuar fort i ri, por për çudi, nuk kam patur aq raste sa kam patur kur u…Shtypni posht rekkk lammendhe automatikisht ju hapet shkrimi i plot: